Webbplatsens överlägg

Att välja app-byggare

Det finns en hel rad med olika appbyggare som är bra att använda, här kommer några listade för att enklare kunna välja.

AppyPie

Här kan man få upp en app på nolltid utan allt för många steg. Man börjar med att välja din apps kategori och sedan en grundläggande layout. Då kan man, genom att klicka på en demo av appen, justera text och lägga till sidor, färger, foton, media, länkar och mer. Man har kontroll över appflödet och utseendet i appen, och webbplatsen är extremt lyhörd. Prissättning varierar från en gratis-variant som inleds med AppyPie-annonsering i din app och låter dig justera din skapelse i 48 timmar till $ 15, $ 30 och $ 50 i månaden. Månadsplanerna erbjuder obegränsad appredigering och förstärkt plattformsfördelning. Planen på $ 15 tillåter dig till exempel att bygga appar till Android, medan planen på $ 50 täcker alla större plattformar, inklusive Microsoft och Apple.

AppMakr

AppMakr
AppMakr

Är ganska lätt att använda, utmärker sig för att kunna skapa ikonbaserade appar. Precis som AppyPie får du jobba som med en smartphone och du kan dra ikoner direkt på sin plats från en meny med val till höger. Till skillnad från AppyPie är appar som byggs genom det här verktyget bättre att koppla till innehåll snarare än att tillhandahålla inbyggt innehåll. Välj till exempel “blogg” -ikonen och du kommer att bli ombedd att ange din blogg. Samma för “nyheter” -funktionen. Men om du har en befintlig blogg eller hemsida, är det här ett enkelt sätt att ta det mobilt. Du kan också ändra utseendet på varje ikon och anpassa bakgrundsbilden. Ändringar i utseende är emellertid inte lika robust som med AppyPie. Med den fria versionen av AppMakr kan du skapa en annonsfri mobilwebbplats. För två dollar per månad kan du utveckla en Android-bara app med AppMakr-branding; för 39 dollar per månad kan du skapa upp till tio Android-appar utan märkning och den låter dig publicera din app var du vill, eftersom du får källkoden. För 99 dollar per år kan du publicera en Android-app i Google Play-butiken eller en iOS-app på iTunes utan märkning.

AppInstitute

Detta är en annan extremt användarvänlig appbyggare online. En skiljande faktor är att när du börjar din appbyggnadsprocess på den här webbplatsen kommer du att bli ombedd att välja en mall baserat på dina mål, till exempel: “Sälj saker”, “Få bokningar” eller “Finn lojalitet”. Om du klickar på fliken som bäst motsvarar dina behov kan du ytterligare finjustera din app genom att välja rätt kategori som “kyrka”, “kafé” eller “bra sak”. En annan unik egenskap hos AppInstitute är att när du har valt din grundläggande mall kan du ange ditt telefonnummer och du skickas direkt till din förinställda app. Självklart vill du lägga lite tid på att göra det själv, men det är en rolig funktion för att få omedelbar tillfredsställelse av en fungerande app på några sekunder. AppInstitute i allmänhet är väl ansedd men de kan ibland vara lite långsamma att svara.  på kommandon. Det finns dock fortfarande bra videoklipp och en live chat-tjänst som kan hjälpa dig att få hjälp ganska snabbt.