Webbplatsens överlägg

Flera roliga appar för Android

Det finns en uppsjö av appar till android och vet man inte vad man söker kan det naturligtvis vara svårt att hitta och missa det där riktiga guldkornet. Nedan följer en lista med 17 roliga appar som kan vara värda att ta en närmare titt på.

17 appar

17 appar
 1. Med appen Unified Remote kan man styra mus och tangentbord på datorn via mobilen, vilket underlättar när man exempelvis streamar en video, lyssnar på musik eller vill starta om datorn från ett annat rum.
 2. Appen iScream gör att telefonen skriker när man tappar den. Man kan välja typ av skrik, där alternativen varierar från vanlig mans- eller kvinnoröst till Tarzan eller Homer.
 3. Ignore No More är en hysteriskt rolig app som en förälder som tröttnat på ignorerande barn utvecklade. Appen innebär att en förälder kan låsa sitt barns mobil tills barnet svarar eller ringer tillbaka.
 4. Snapseed är en app som gör det enklare att beskära och lägga till filter och så vidare på foton, jämfört med tidigare liknande appar. Appen har ett rent, touchvänligt gränssnitt som gör det mycket enklare och roligare att justera mättnad, ljusstyrka och andra grundläggande saker.
 5. Appen PhotoScan gör det möjligt att digitalisera äldre bilder genom att automatiskt förbättra och beskära resultatet.
 6. Trips Planner är en kul app som hjälper användare att organisera resor och upptäcka sevärdheter när de väl är på plats på resmålet.
 7. Vimage är en app där man kan addera videos till foton och omvandla dem till levande konstverk.
 8. No Draw är en app där man kan färglägga bilder med hjälp av nummer.
 9. Neverthink är appen som letar efter dagens bästa videor på internet utan att man behöver göra någonting själv, förutom att starta appen och titta.
 10. TikTok är efterföljaren till populära Musical.ly. Det är den ultimata plattformen för korta videoklipp där man kan skapa och fånga roliga och minnesvärda stunder att dela med resten av världen. Till sitt förfogande har man specialeffekter, klistermärken, musik och mycket mer.
 11. I appen Drops kan man lära sig nya språk på ett lekfullt sätt. Praktiska glosor skickas in i användarens minne via vackra minimalistiska illustrationer och snabba mikro-spel.
 12. Masterclass är en rolig app där man kan lära sig både att sjunga med hjälp av proffs och kända sångare, laga mat med hjälp av kända kockar och skådespela med hjälp av hyllade regissörer.
 13. QR Droid är en QR-kodläsare som läser av produkter via en fyrkantig kod och kan få fram all möjlig information. Exempelvis näringsämnen i olika livsmedel och så vidare.
 14. Spelet Bike Race rankas som ett av de bästa spelen för android, där man tävlar och har kul mot miljontals andra spelare världen över.
 15. Funny SMS Ringtones & Sounds innehåller hysteriskt roliga meddelandetoner och ljudeffekter.
 16. Med appen Boomerang från Instagram kan man skapa spännande minivideos. Appen tar 10 foton och fogar samman dem, ökar hastigheten på videon och spelar sedan upp den i en slinga fram och tillbaka.
 17. Pinterest är appen som hjälper användaren att upptäcka och spara bra idéer. Den ger inspiration till mängder av intressen, exempelvis matlagning, renovering, nageldesign, makeup och mycket mer.