Webbplatsens överlägg

Origami bag – den mångsidiga väskan

Har du tagit med en kasse eller en väska när du till exempel ska hämta ut ett paket, bara för att konstatera att paketet är för stort? Eller är du trött på att släpa runt på en otymplig väska bara för att du ska få ner ett par skor, en liten handduk och vattenflaskan när du ska till gymmet på sommarhalvåret? Du är garanterat inte ensam och om du känner igen dig ska du definitivt fortsätta att läsa den är artikeln.

Origami bag är en mycket intressant och innovativ väska för att som vill ha tio väskor i en och som dessutom tar minimalt med plats när man inte använder den. Den går att använda som träningsväska, som en flexibel tygkasse när du handlar, på resan, när du är ute och campar eller när du hämtar hem ett paket på ett utlämningsställe. Men det är inte allt, en Origami bag kan användas till mer än så.

Flexibel väska med brett användningsområde

Flexibel väska med brett användningsområde


Det mjuka materialet som väskan i tillverkad av gör att den får nästintill oändligt med användningsområden. Vad sägs om:

 • Träningsväska
 • Datorfodral
 • Skydd för kameran
 • Magväska
 • Buisnessväska
 • Nackkudde på resan
 • Rem för att fästa en mindre väska vid handtaget på resväskan
 • Stöd för ländryggen på kontorsstolen
 • Kudde på campingsemestern eller fjällvandringen
 • Filt när du flyger, åker buss, bil eller tåg
 • Sjal

Hur kommer då allt detta sig? Själva väskan består av ett fyrkantigt tygstycke som likt kardborreband häftar ihop med sig själv. Skillnaden är att tyget inte är lika hårt och obekvämt som kardborreband. Genom att vika tygstycket på olika sätt får man olika typer av väskor men även en väska som kan anpassas perfekt till det föremål som man avser att bära i den. Origami bag är perfekt att ha med på resan eftersom den lätt går att stoppa ner i en jackficka och på så sätt har du alltid en väska eller kasse tillgänglig när du behöver en. Det går även utmärkt att använda den som skyddande emballage runt ömtåliga saker i resväskan eller handbagaget. Men inte det är fortfarande inte allt en Origami bag kan användas till.

Origami bag – din bästa reskompis


Det ser så lätt ut i filmer och reklamfilmer när en person ställer en mindre väska lutad mot handtaget på resväskan med hjul. Alla som har provat vet att verkligheten ser lite annorlunda ut. Men med en Origami bag viker du enkelt till ett band att fästa runt handtaget och den mindre väskan. Voila! Problemet är löst. Vidhäftningsförmågan i tyget i Origami bag är så stark att väskan hålls på plats. Vill du ta en tupplur på resan men undvika att huvudet far åt alla håll och kanter sveper du bara Origami bag runt halsen på samma sätt som en halsduk, fäster ihop och så håller sig huvudet i en stadig position medan du vilar ögonen. Är det kallt på flyget, bussen, tåget eller i bilen kan du använda Origami bag som en filt.