Webbplatsens överlägg

Utvecklande appar

Det finns gott om olika appar inom en mäng olika intresseområden. Chansen att hitta en app som passar en och ens intresse är stor men däremot så finns det så många appar idag så det kan vara svårt att svårt att veta exakt vilken app det är som man borde välja. Är man ute efter att hitta en utvecklande app så finns det också ett stort utbud av det men vilka är de bästa apparna för utveckling just nu?

Utveckling för både barn och vuxna

Småbarnsljud 123 är en och riktigt utvecklande app som är lätt att använda sig av för de allra yngsta då det enda som krävs är att man förstår hur man trycker på skärmen. I spelet finns det 6 olika kategorier vilket är bondgårdsdjur, vilda djur, musikinstrument, natur/platser, fordon och hemmet I varje kategori så finns det 12 olika illustrationer på exempelvis djur. Är man inne på bonggårdsdjur kan man trycka på grisen som är en av de 12 illustrationerna och då kommer det fram bilder på grisar samtidigt som en röst säger vad det är som syns på bilden och hur det som syns på bilden låter. Vill man pröva appen så finns det en gratis variation som man kan pröva innan man bestämmer sig för att köpa appen.

Letter School

Letter School är en lärorik app för den som vill lära sig och stava och behöver lite extra hjälp med siffror som ibland kanske kan kännas lite klurigt. Det finns såklart många liknande appar ute på marknaden men Letter school lyckas ändå sticka ut. Det som är så bra med appen är att det inte bara är en mycket lärorik app utan att samtidigt som man får chansen att lära sig något som man sedan kommer att ha nytta av för resten av sitt liv så har man dessutom kul. För att lära sig att stava så krävs det såklart först att man lär sig alfabetet vilket man får chansen att göra med hjälp av letter school. Det har aldrig varit roligare att lära sig att stava.

iHögskoleprov Lite är en lärorik app för den som har målet att komma in på sin drömutbildning och behöver göra bra ifrån sig på högskoleprovet för att lyckas bli antagen. iHögskoleprov är en app som hjälper till att förberedda en till det riktiga högskoleprovet. Appen innehåller frågor som liknar de som finns på provet.

ikörkort är den perfekta appen för den som håller på att ta körkort och behöver lite hjälp på traven. I appen får man chansen att lära sig allt som kommer vara nödvändigt att kunna till teoriprovet. Appen har hjälp många personer att ta körkort och lär fortsätta med det. Appen innehåller teorifrågor och förklara också alla frågor så att det blir enklare att förstå.

Babbel är en riktigt bra app för den som vill lära sig ett nytt språk för att ha det enklare ute på resande fot. Appen erbjuden en att lära sig många olika språk så varför inte ta chansen att bli flytande i engelska, spanska, franska eller tyska?